Tirsdag, 25. maj 2021 - af Ulrik Ulriksen

Frederik med afsløring på tv: Derfor var Mary ikke med på Færøerne

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik er et hit i DR-programmet ”Kongehuset på Færøerne”, hvor han kommer helt tæt på de lokale.

Da kronprins Frederik var på Færøerne i forbindelse med optagelserne til den nye DR-miniserie om rigsfællesskabet, blev han spurgt, hvorfor kronprinsesse Mary ikke var med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik måtte undvære Mary

- Hvor er konen, lød det direkte spørgsmål til Frederik fra en frisk færing, der sammen med kronprinsen netop havde været ude i den vilde natur for at samle plasticaffald op.

Kalder børnene for banditter

- Hun er blevet hjemme, for vi har jo første skoledag i dag, så hun ville være i nærheden af de fire banditter dér, svarede kronprinsen, der var på tv-arbejde på Færøerne, inden corona-pandemien ramte Danmark og resten af verden.

Mens Frederik var på Færøerne for at lave tv, var kronprinsesse Mary altså samme dag hjemme i Danmark med børnene Christian, Isabella, Vincent og Josephine, der have første skoledag efter sommerferien på Tranegårdskolen.

Stærkt samarbejde med dronning Margrethe

Programmet ”Kongehuset på Færøerne” kan stadig ses på DRTV, og det kan varmt anbefales, for kronprins Frederik er i absolut superform sammen med dronning Margrethe, der dybt rørt fortæller om sine egne store oplevelser på Færøerne.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden