Lørdag, 19. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Frederik og Mary fik gæster hjemme i palæet

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
På en dejlig aften tog kronprinsparret hul på festlighederne i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag på lørdag den 26. maj. Mary og Frederik holdt middagsselskab hjemme i deres palæ på Amalienborg.
På en fantastisk aften med skønt vejr og en helt speciel stemning i det indre København var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary værter for en middag med særligt inviterede gæster. Frederik og Mary afholdt middag i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj samt i anledning af 25-års jubilæet for Crown Prince Frederik Fund. Den fornemme begivenhed fandt sted i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvor kronprinsfamilien har deres privatadresse.

Mary og Frederik var perfekte værter

Det var et veloplagt værtspar, som tog imod gæsterne, som mødte op i Frederik VIII’s Palæ klokken 19.00. Indenfor stod kronprinsparret parat til at tage varmt imod alle. Kronprinsen så skarp ud i smoking, mens kronprinsessen var i en elegant lang aftenkjole. På gæstelisten var medlemmer af bestyrelsen og samarbejdspartnere i Crown Prince Frederik Fund.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Kongehuset

En smuk ramme om festen

Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg dannede en helt perfekt ramme om den særlige begivenhed, som var den første i en perlerække af festlige arrangementer i forbindele med kronprinsesn runde fødselsdag.   Palæet, som festmiddagen fandt sted i, har siden 2010 været kronprinsparrets private bolig, og kronprinsen er faktisk den fjerde danske tronfølger med navnet Frederik, som har residens i Frederik VIII’s Palæ.   
Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Kongehuset

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden