13. maj. 2020
Af Marianne Singer

Frederik og Mary overrasker med private billeder af deres børn

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul
På det seneste har kongehuset delt flere billeder af kronprinsparret, der arbejder hjemme fra deres kontorer. Her omgiver de sig begge med søde billeder af deres børn, som danskerne ellers ikke får at se.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er stolte forældre til fire dejlige børn, prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 13, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på ni år.

Hvor stolte og glade de er for deres børn kan man se, når man ser på de fine billeder, som kongehuset under coronakrisen har delt af kronprinsparret på arbejde hjemme i Frederik 8.s Palæ.

Sød detalje

Senest deltog kronprins Frederik i det årlige styringskomitémøde i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet hjemme fra Amalienborg tirsdag formiddag.

Og her var en rigtig sød detalje på billede nummer to kronprinsens musemåtte med et billede af prins Christian, der ser ud til at være taget under et besøg i en forlystelsespark.

Dejlige portrætter

Men også kronprinsesse Mary har dejlige billeder af parrets børn på sit kontor.

I den videohilsen, som hun delte i forbindelse med Børnehjælpsdagen 2020 kan man i baggrunden se de fineste sort-hvide portrætter af de kongelige børn taget af den danske fotograf Franne Voigt.

Far og søn

Og så er der det opslag, som kongehuset lagde ud på deres sociale medier i weekenden, hvor man får et lille glimt af et billede af kronprinsen sammen med prins Christian, der står hjemme på tv-bordet i Kancellihuset.

På opslaget kan man se et afslappet kronprinspar overvære Det Kongelige Teaters opsætning af Højskolesangbogen online.

Læs mere om: