Fredag, 4. februar 2022 — af Marianne Singer

Frederik og Mary overrasker på Amalienborg: Det her er aldrig set før

Udsnit af et af de nye officielle billeder af kronprinsfamilien offentliggjort i anledning af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag. 
Udsnit af et af de nye officielle billeder af kronprinsfamilien offentliggjort i anledning af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag.
Foto: Hasse Nielsen
Kongehuset har fredag aften delt nye fantastiske billeder af kronprinsfamilien og kronprinsessen alene. Et af rummene på billederne er ikke set af offentligheden tidligere.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ser skønne ud på nye officielle billeder sammen med deres fire dejlige børn, prins Christian, 16, prinsesse Isabella, 14, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på 11 år.

Billederne er taget i anledning af kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag lørdag den 5. februar.

De fantastiske portrætter er taget hjemme i Frederik VIII´s Palæ på Amalienborg, men et enkelt billede vækker ekstra opsigt med en spændende detalje.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Moderne og lyst

Det er det smukke portræt af kronprinsesse Mary, hvor man ser hende sidde i et moderne og lyst rum inde på Amalienborg.

Et rum, som ser ud til at høre til den private del af kronprinsparrets hjem og ikke tidligere er blevet fotograferet til offentligt brug.

Det nye officielle fødselsdagsportræt af kronprinsesse Mary.
Foto: Hasse Nielsen

Prægtig riddersal

De andre billeder er alle taget i den prægtige riddersal, der ligger på beletagen.
Et af de nye officielle portrætter af kronprinsfamilien.
Foto: Hasse Nielsen
På de sociale medier har kongehuset skrevet følgende til de nye officielle billeder: "I morgen fylder Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen 50 år, og i den anledning har Kronprinsparret den glæde at offentliggøre nye billeder af familien.

Morgendagens fødselar vil fejre fødselsdagen privat sammen med familie og venner i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, og på Kongehusets sociale medier vil det dagen igennem være muligt at ønske Hendes Kongelige Højhed tillykke med den runde dag."

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden