Frederik på sygebesøg hos Joachim i Frankrig: Se billedet

Kronprins Frederik og prins Joachim

Kronprins Frederik og prins Joachim

Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik har været et par dage i Frankrig for at besøge sin bror, prins Joachim, efter hans operation for en blodprop i hjernen. De kongelige brødre var samlet på Chateau de Cayx.

Prins Joachim kan midt i sin personlige krise glæde sig over et dejligt og tiltrængt besøg fra Danmark. Prins Joachims bror, kronprins Frederik fløj nemlig på sygebesøg hos sin lillebror, der befinder sig på familiens vinslot Chateau de Cayx nær Cahors.

Kronprinsen har været et par dage i Frankrig for at sikre sig, at hans lillebror er i bedring efter det chok, familien fik for snart tre uger siden, da prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen. Det skete mens prinsen holdt velfortjent ferie i Frankrig, og kronprinsen og hans familie holdt ferie på Gråsten Slot i Sønderjylland.

At de to brødre har hygget sig ses tydeligt på det skønne billede, som kongehuset har udsendt efter kronprins Frederiks besøg på Cayx.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Her sidder de to brødre smilende ved morgenbordet og hygger sig. En tydelig tyndere prins Joachim sidder i hvid t-shirt, mens kronprinsen er i afslappet hvid bonde-sjorte. Brødrene er netop i gang med at spise morgenmad, da de bliver foreviget.

Prins Joachim var efter operationen for blodproppen i hjernen indlagt i 11 dage, men blev mandag 3. august udskrevet og tog derefter tilbage til Cayx for at rekreere sig og komme ovenpå.

Nu godt en uge efter at prins Joachim blev udskrevet fra universitetshospitalet i Toulouse, var han klar til at få besøg, og kronprinsen var den første, der benyttede sig af muligheden, inden han i næsten uge igen skal på officiel opgave i Aarhus.

Kronprinsen kom hjem til Danmark i går efter besøget hos prins Joachim, der har selskab på slottet af prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden