Onsdag, 12. august 2020 — af Trine Larsen

Frederik på sygebesøg hos Joachim i Frankrig: Se billedet

Kronprins Frederik og prins Joachim
Kronprins Frederik og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik har været et par dage i Frankrig for at besøge sin bror, prins Joachim, efter hans operation for en blodprop i hjernen. De kongelige brødre var samlet på Chateau de Cayx.

Prins Joachim kan midt i sin personlige krise glæde sig over et dejligt og tiltrængt besøg fra Danmark. Prins Joachims bror, kronprins Frederik fløj nemlig på sygebesøg hos sin lillebror, der befinder sig på familiens vinslot Chateau de Cayx nær Cahors.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsen har været et par dage i Frankrig for at sikre sig, at hans lillebror er i bedring efter det chok, familien fik for snart tre uger siden, da prins Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen. Det skete mens prinsen holdt velfortjent ferie i Frankrig, og kronprinsen og hans familie holdt ferie på Gråsten Slot i Sønderjylland.

At de to brødre har hygget sig ses tydeligt på det skønne billede, som kongehuset har udsendt efter kronprins Frederiks besøg på Cayx.

Her sidder de to brødre smilende ved morgenbordet og hygger sig. En tydelig tyndere prins Joachim sidder i hvid t-shirt, mens kronprinsen er i afslappet hvid bonde-sjorte. Brødrene er netop i gang med at spise morgenmad, da de bliver foreviget.

Prins Joachim var efter operationen for blodproppen i hjernen indlagt i 11 dage, men blev mandag 3. august udskrevet og tog derefter tilbage til Cayx for at rekreere sig og komme ovenpå.

Nu godt en uge efter at prins Joachim blev udskrevet fra universitetshospitalet i Toulouse, var han klar til at få besøg, og kronprinsen var den første, der benyttede sig af muligheden, inden han i næsten uge igen skal på officiel opgave i Aarhus.

Kronprinsen kom hjem til Danmark i går efter besøget hos prins Joachim, der har selskab på slottet af prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden