19. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Frisk bemærkning fik Frederik og Mary og børnene til at smile lidt ekstra

Kronprins Frederik, prinsesse Josephine og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik, prinsesse Josephine og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
For kronprinsfamilien var det en stor fornøjelse at være i Paris i Frankrig i en helt særlig anledning. På vej til familiefest fik Mary og Frederik og børnene en lille overraskelse.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine havde en herlig dag i den franske hovedstad Paris, hvor de var med til at give grev Henrik en god dag i forbindelse med hans konfirmation.

Da Mary og Frederik og deres børn ankom til konfirmationen i den danske kirke, Frederikskirken, i Paris fik de en varm modtagelse og en skøn lille overraskelse.

Udenfor kirken havde flere danske royale fans således samlet sig, og de havde medbragt Dannebrogsflag og rigtig godt humør.

Mary og Frederik smilede til glade danskere

– Vi glæder os til at løbe Royal Run med jer, råbte en af de glade danske turister, der midt i deres ferie i Paris, havde taget sig tid til at komme forbi Rue Lord Byron for at tage opstilling ved Frederikskirken og hilse på den kongelige familie.

Da Mary og Frederik og deres børn hørte bemærkningen om løbefesten Royal Run, som skal afvikles over hele landet den 29. maj, kvitterede de med kæmpe smil i retning af den friske danskerkoloni i gaden nær Champs-Élysée.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: