Friske Mary: Det har været en dejlig men våd oplevelse!

Se også:

På en regnfuld eftermiddag fik kronprinsesse Mary en skøn oplevelse, der bød på både sejlads ombord på et gammelt skib og en køretur i gul veteranbil.

Kronprinsesse Mary var klædt fornuftigt på til en frisk oplevelse i det fri, da hun ankom til markeringen af 50-års jubilæet for Den Nye Lillebæltsbro, og selvom det regnede meget, var humøret højt.

Kronprinsesse Mary nød dagen

Mary blev med stil modtaget på havnen i Middelfart, hvor blomsterpigen Clara på fem år sammen med blandt andre borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og borgmester Jacob Bjerregaard var i velkomstkomitéen.

Mary sejlede

Herefter gik kronprinsessen ombord på det gode skib Aventura, der sejlede af sted mod Den Hye Lillebæltsbro og mod den jyske kyst.

De lokale hyldede kronprinsessen

Aventura sejlede med kronprinsessen ombord langs havnefronten i Middelfart, hvor den royale gæst præsenteres for byens vandside.

Flere lokale var mødt op for at se kronprinsesse Mary, og de var tydeligt meget begejstrede for at få royalt besøg.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Tur i veteranbil

Efter sejlturen gik kronprinsesse Mary glad i land og blev hentet af en gul veteranbil, der kørte hende til reception på det nærliggende Hotel Severin.

- Det har været en dejlig men våd oplevelse, sagde Mary til BILLED-BLADET, da hun blev bedt om at sætte et par ord på den fine dag, inden hun kørte hjemad mod Kancelklihuset i Fredensborg. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden