Tirsdag, 29. september 2020 — af Marianne Singer

Fuld af power: Mary i knivskarpt businesslook

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary gjorde ikke bare indtryk med sin stærke tale, men så også fantastisk ud i et gennemført businesslook, da hun ankom til Dansk Industris topmøde i København.

Kronprinsesse Mary ankom fuld af power og i tjekket stil til Dansk Industris årlige topmøde i København, der fandt sted i Industriens Hus i det indre København.

I dagen anledning var kronprinsessen super skarp i en sart grå buksedragt med et matchende bredt bælte fra Max Mara.

Dertil bar hun et par tårnhøje sorte stiletter, mens håret var sat smukt op i en stram hestehale.

God kemi

Kronprinsessen blev budt varmt velkommen af statsminister Mette Frederiksen, som hun havde en god kemi sammen med fra start.

Med i velkomstkomitéen var også Thomas Bustrup, International direktør i Dansk Industri og formand for Dansk Industri, adm. direktør for Cowi, Lars-Peter Søbye.

Overrakte pris

Godt en time efter ankomst overrakte kronprinsesse DI Prisen 2020 til virksomheden Troldtekt for deres indsats inden for grøn omstilling.

Virksomhedslederne mødes under topmødet for at lytte til blandt andet statsminister Mette Frederiksen, kronprinsesse Mary og formand for EU-kommissionen, Ursula von der Leyen, og drøfte og snakke om tidens aktuelle udfordringer som coronakrisen, klimaudfordringer og hvordan vi får genstartet Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden