15. aug. 2011
Af af Henrik Salling

Fuld fart på prinsesse Marie

Mens kronprinsesse Mary har travlt med at passe tvillinger, passer prinsesse Marie moden.
Mens kronprinsesse Mary har travlt med at passe tvillinger, passer prinsesse Marie moden.
Foto: Birger Storm
Selv om der også var tid til afslapning med lille Henrik, blev den forgangne weekend også yderst hektisk for prinsesse Marie.

Man kan ikke beskylde Marie for at sidde stoffet af de royale stole på Amalienborg. Specielt i sidste uge havde prinsessen nogle travle dage i København, hvor der både blev tid til officielle programpunkter samt arrangementer af mere privat art.

På modeugens næstsidste dag støttede prinsesse Marie op om dansk mode ved at gå til designeren Malene Birgers show i Tap2, og der fik hun lejlighed til at hilse på en lang række venner, som alle havde fundet vej til Carlsbergs gamle tappehal.

Dagen efter var der motorløb, Historic Classic Grand Prix, i Fælledparken, og Marie gjorde alt for at holde humøret oppe hos gemalen prins Joachim, som havde lidt svært ved at kombinere kobling, speeder og bremse. Heldigvis er kvinder jo bedre til at multitaske, for selv om det havde været en lang dag - specielt for prins Joachim - var der alligevel energi tilovers til en middag på restaurant Påfuglen i Tivoli. Her var indbudt en stor skare af kørere, som dagen efter igen satte sig bag rattet i deres biler.

Og tilsyneladende kunne Marie ikke få nok af prinser. For søndag aften gyngede hun og Joachim med til tonerne fra Prince, der gav koncert på Tiøren på Amager. Den lille sanger med det store talent, der blandt andet er kendt for storhittet "Purple Rain", havde opfordret sit publikum til at være i lilla, men det memo havde prins Joachim tilsyneladende ikke fået. Marie havde til gengæld fundet et lille halstørklæde frem fra gemmerne.

Læs mere om: