GENSYN: Dronning Ingrids søde fødselsdagsgave

Foto: Ritzau Scanpix
Da dronning Ingrid i 1970 kunne fejre 60-års fødselsdag, fik hun en gave med en sød og særlig betydning. Læs her, hvad det var.

Dronning Ingrid fyldte 60 år den 28. marts 1970, og hun havde valgt, at fødselsdagen ikke skulle fejres offentligt, men privat med en rejse til Afrika sammen med den kongelige familie. Da familien vendte tilbage fra ferie, ventede der dronningen en helt særlig gave hjemme på Amalienborg. Klik her og læs, hvad det var. 

Gaven havde hun fået af hofstaben, der ønskede at glæde hende med en gave, der rummede både en symbolik og en originalitet, der passede til Ingrids smag og væsen. Efter alt at dømme havde hofstaben ramt hovedet på sømmet med den smukke gave, som dronningen efterfølgende sikkert har haft stor glæde af. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Er du nysgerrig efter at vide, hvad dronning Ingrid fik foræret? Så klik her og læs, hvad det var på vores nostalgiside, hvor du kan læse endnu flere nostalgiske historier om de kongelige, prøve kræfter med masser af underholdende quizzer om bl.a. de gode, gamle, danske film samt få nostalgiske tilbageblik fra hverdagen i 1930'erne til 1990'erne. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden