Glad prins Joachim donerer fødselsdagsgave til særligt smilende modtagere

Foto: Hanne Juul
Fødselsdagskoncerten for prins Joachim blev en stor succes, og da aftenen var næsten slut kunne prins Joachim afsløre, hvilket velgørende formål overskuddet fra koncerten skulle gå til.

Bellevue Teater stod i prins Joachims tegn, da der mandag aften blev afholdt koncert for prinsen, som på fredag fylder 50 år.

Sammen med blandt andre sin hustru prinsesse Marie, sin bror kronprins Frederik og sin ekskone grevinde Alexandra nød prinsen en koncert, som hovedsageligt bestod af klassisk musik.

Prins Joachim var den glade giver

Alle kunstnere stillede gratis op for prinsen og overskuddet fra aftenen skulle herefter uddeles af prins Joachim selv.

Så stor var spændingen, da prinsen gik på scenen og afslørede, at han og prinsesesse Marie sammen havde besluttet at donere overskuddet fra koncerten til Danske Hospitalsklovne, der arbejder for at sprede smil og glæde hos indlagte børn igennem deres sygdomsforløb.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Efter koncerten var der souper for et indbudt publikum. Dette foregik på Sølyst, hvor koncerten oprindelig skulle have været afviklet.

Lyt til podcasten "Prins Joachim - bag facaden" om prinsens liv lige her

Læs det eksklusive og ærlige interview med prins Joachim i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden tirsdag den 4. juni. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden