Søndag, 7. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Glad prins Joachim: Ja, jeg har mødt prins Nikolais kæreste

Prins Joachim

Prins Joachim

Foto: Lars H. Laursen
Prins Joachim har haft fuld fart på i weekenden i København, hvor han har deltaget i Copenhagen Historic Grand Prix. Efter finalen søndag fortalte prins Joachim, at prins Nikolai har introduceret ham for sin kæreste.

Prins Joachim har hele weekenden været i København, hvor han har sat sit præg på racerstævnet Copenhagen Historic Grand Prix, der er blevet afviklet foran tusindvis af tilskuere i Bellahøj.

Efter søndagens finale fortalte prinsen til BILLED-BLADETs udsendte, at han var glad for den specielle racerweekend.

Glad prins Joachim

– Det har været skønt. Altså Københavns Grand Prix, Copenhagen Historic Grand Prix, er altid en sjov afslutning på sommerferien. Det er en god festival af glæde og nostalgi og det her vindue af en svunden tid, hvor racerbiler så ud som vores og kører som vores, sagde prins Joachim, der er den stolte ejer af en Ford Lotus Cortina.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har mødt Benedicte mange gange

Prinsen blev lige efter finalen på Bellahøj-banen også spurgt, om han har mødt sønnen prins Nikolais kæreste Benedikte Thoustrup, som denne sommer sammen med Nikolai har tilbragt skønne dage på Chateau de Cayx i Frankrig.

– Det har jeg da. Selvfølgelig har jeg det. Jeg har mødt Benedicte mange gange. Og hun er en rigtig sød pige, og jeg synes, at de to skal have lov at være kærester sammen, uden at der hverken kommer kommentarer fra den ene eller anden eller den tiende eller tyvende side. Men hun er rigtig sød, lød det med et smil fra prins Joachim til den venlige reporter, som stillede dette specifikke spørgsmål.

Benedikte og prins Nikolai

Benedikte og prins Nikolai

Foto: Ritzau/Scanpix

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden