Glad prinsesse Athena til Hubertusjagt

Lille prinsesse Athena havde en skøn dag i Dyrehaven

Lille prinsesse Athena havde en skøn dag i Dyrehaven

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Prins Joachim og prinsesse Maries lille datter, prinsesse Athena, var begejstret for de mange flotte heste ved årets Hubertusjagt i Dyrehaven.

Det var helt tydeligt lille prinsesse Athena, der var mest begejstret for de mange heste, da prins Joachim havde taget hele familien med i Dyrehaven for at overvære Sportsrideklubbens Hubertusjagt.

Mens de to store prinser, Nikolai og Felix, samt lille prins Henrik er racerprinser og ligesom deres far  foretrækker flere hestekræfter, var lille Athena helt forgabt i de mange flotte heste.

Den royale familie ankom til Erimitageslottet i hestekaret og nød Hubertusjagten indefra slottet, men kom dog ud på balkonen, da det store jagtfelt passerede den frygtede Magasindam. I år var der dog kun en enkelt rytter, der faldt i vandet.

Efter det spændende opløb kom både prins Joachim, prinsesse Marie og de fire børn ud på trappen til den traditionelle præmieoverrækkelse. Normalt er det prins Henrik, der står for overrækkelsen, men i dag havde prins Joachim overtaget jobbet, da hans far var forhindret.

Læs mere om den royale families hyggelige dag med Hubertusjagt i Dyrehaven i BILLED-BLADET på torsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden