17. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Grev Henrik og familien glæder sig: Der bliver danskerfest i gaden i Paris

Prinsesse Marie, grev Henrik, komtesse Athena, grev Felix og grev Nikolai
Prinsesse Marie, grev Henrik, komtesse Athena, grev Felix og grev Nikolai
Foto: Hanne Juul
Ved den danske kirke i Paris er der lagt op til en festlig formiddag, når den kongelige familie og flere andre gæster ankommer til grev Henriks konfirmation. Der bliver i det hele taget dansk-fransk gadefest torsdag fra klokken 10.15 midt i Paris. Og du kan følge med i det hele live lige her på billedbladet.dk.

Grev Henrik vil være omgivet af den nærmeste familie og mange venner, når han i morgen, torsdag den 18. maj, skal konfirmeres i den danske kirke i Paris.

Vi sender live i morgen fra klokken 10.15 fra vores plads foran Frederikskirken i en hyggelig gade midt i den franske hovedstad.

Henrik og familien hyldes af glade danskere

Der vil i det hele taget blive god gang i en fin danskerfest krydret med fransk finesse, når konfirmanden og resten af den kongelige familie ankommer til kirken.

Dansk presse møder talstærkt op anført af BILLED-BLADET, og også andre steder i gaden vil der være danskere.

Således har en lille flok rød-hvide turister allerede meldt deres ankomst, og de vil med Dannebrogsflag og afdæmpet jubel helt sikkert sørge for at tage godt imod konfirmanden og den øvrige kongelige familie.

Kronprinsfamilien har meldt deres ankomst til Paris, hvor de vil være med til at fejre grev Henrik sammen med prins Joachim og prinsesse Marie samt Henriks søskende Athena, Nikolai og Felix.

Læs mere om: