Søndag, 2. oktober 2022 - af Marianne Singer

Grev Ingolf og grevinde Sussie sælger deres gods: Derfor flytter vi i hus

Grev Ingolf og grevinde Sussie. 

Grev Ingolf og grevinde Sussie. 

Foto: Hanne Juul
Grev Ingolf og grevinde Sussie af Rosenborg flytter snart ind i et nyt moderne hus, de selv har været med til at tegne, og sælger deres gods, når de er på plads.

Der er spændende planer i gang hjemme hos grev Ingolf, 82, og grevinde Sussie af Rosenborg, 72, på godset Egeland, der ligger mellem Vejle og Kolding. 

Således fortalte grev Ingolf i et stort interview med Egtved Posten i april, at de til efteråret ville flytte fra deres store godspalæ.

Greveparret af Rosenborg foran godset Egeland i 2015.  

Foto: Jesper Sunesen
Foto: Jesper Sunesen

Nu er der nyt

Og nu er der nyt omkring flytningen.

BILLED-BLADET har talt med grevinde Sussie, som veloplagt forklarer, hvornår parret regner med præcist at kunne flytte fra godset og ind i det nye moderne hus, der ligger på en udstykket grund på godt 8000 kvadratmeter nede i frugthaven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sælger Egeland

- Vi flytter ind i huset, som vi har været med til at tegne, når vi er færdige med det, hvilket nok bliver ultimo oktober. Det bliver helt vidunderligt. Det nye hus bliver en slags lille Egeland, der er moderne modsat det gamle godspalæ, hvor vi bor nu. De spiller flot op mod hinanden, fortæller grevinde Sussie til BILLED-BLADET. 

- Når vi er flyttet og på plads sælger vi Egeland. Flere interesserede har allerede meldt sig, lyder det endvidere fra grevinden. 

- Vi går fra at bo på 800 kvm. til 400 kvm., så der skal sorteres rigtig meget ud i tingene. Og fordi vi ikke har børn, må vi gøre det selv, forklarer hun om det store arbejde, de er i gang med lige nu.

Hun vil ikke udelukke, at nogle af de historiske ting på godset vil komme på auktion. 

På grund af alderen

- Vi glæder os meget til sorteringen er overstået. Vi flytter på grund af alderen. Der er godt nok også en første sal i det nye hus, vi flytter ind i, men det er indrettet efter, hvis han ikke mere kan gå op, og vi må klare os med stueetagen, fortæller grevinden med henvisning til sin mands behov.

På den 8000 kvm. store grund, hvor det nye hus ligger, ligger også tennisbanen.

- Jeg spiller stadig tennis, lyder det glad fra grevinden.

Har selv indrettet

- Vi har selv indrettet huset, der bliver i moderniseret stil og har jordvarme derned modsat det gamle oliefyr på godset, siger hun. 

Greveparret har ikke dyr, der flytter med, men udekatte fra området kommer ofte på besøg.  

Har godt helbred 

Grevinde Sussie slutter af med at fortælle, at grev Ingolf, der fyldte 82 år i februar, er ved godt helbred.

- Alderen taget i betragtning har han det rigtig godt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden