10. jun. 2020
Af Trine Larsen

Grevinde Alexandra 25 år efter forlovelsen: Alt står lysende klart

Grevinde Alexandra
Foto: Hanne Juul
For 25 år siden blev Alexandra Christina Manley forlovet med pris Joachim og den overraskende royale bombe kom ligeså overraskende som skilsmissen i 2005. Nu ser grevinde Alexandra tilbage på hendes 25 år i Danmark og fortæller om fremtiden i BILLED-BLADET, som er på gaden nu

Når grevinde Alexandra om knap en måned kan fejre sin yngste søn, prins Felix, 18 års fødselsdag, begynder hun samtidig et helt nyt liv. Hun afsiger sig nemlig den apanage på 2,6 million, hun egentlig kunne få hele livet som tidligere prinsesse og medlem af den kongelige familie. Men friheden til selv at forme og bestemme over sit liv, trækker mere - og grevinde Alexandra har før prøve at stå på ukendt territorie. Som da hun for præcis 25 år siden sagde farvel sin tilværelse som business-women i Hong Kong for at forlove og gifte sig med prins Joachim og flytte tilværelsen til et fremmed land, lære et nyt sprog og skabe nye relationer.

Så det skræmmer hende ikke, Alexandra har prøvet det før og er landet flot på benene

Det fortæller grevinde Alexandra om i et stort interview med BILLED-BLADET, som netop er kommet på gaden. Her ser grevinden også tilbage på de 25 år hun har tilbragt i Danmark, først som en populær figur i den kongelige familie, senere som enlig mor til to prinser.

Grevinde Alexandra mindes i det ærlige interview dagene op til forlovelsen, selve forlovelsen og det eventyrlige bryllup, sine drenges fødsler og fortæller om, hvordan hun blev så integreret i det danske samfund, at hun nu føler sig dansk og endda tænker og drømmer på dansk, selvom hendes modersmål er engelsk.

Når grevinden ser tilbage på de 25 år i Danmark kan hun slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af.

- Et kvart århundrede! Det lyder jo af meget, og hold op, hvor har jeg også oplevet meget, når jeg tænker tilbage. Og jeg husker tydelig og klart hver en detalje fra højdepunkterne i mit liv. Det føles bestemt ikke som 25 år, siger grevinde Alexandra, der også fortæller om, hvad hun håber fremtiden bringer for hende.

Læs det store åbenhjertige interview i BILLED-BLADET, som netop er kommet på gaden 11.juni.

Læs mere om: