Grevinde Alexandra: Sådan holder jeg mig i form

Foto: Hanne Juul
Grevinde Alexandra, der fylder 50 år i morgen mandag den 30. juni, fortæller i Magasinet Sundheds juliudgave, hvordan hun holder sig i form.

Her fortæller hun blandt andet, at hun holder sig fit ved at iføre sig boksehandsker - som sønnerne prins Nikolai og prins Felix også gør.

- Når jeg er midt i en hård boksetræning, er det ikke der, jeg siger "wow, hvor er det fantastisk!". Men jeg elsker resultatet, og det er en kæmpe cadeau til mig selv, at jeg har gjort det, siger Alexandra ifølge eb.dk i juliudgaven af Magasinet Sundhed.

Grevinde Alexandra dyrker også styrketræning og går til yoga, mens hun tidligere "kun" i motionsrummet, indtil en diskusprolaps i 2006 sendte hende til tælling.

- Det var et wake-up call, som fortalte mig, at jeg var nødt til at passe bedre på mig selv. Jeg fik den diskusprolaps, fordi jeg dyrkede forkert motion og blev stresset af, at jeg konstant lige skulle presse den ind i min hverdag. Jeg havde ingen træner, gjorde det hele selv på motionscentret. Piskede mig selv igennem og pressede mig selv til hver gang lige at give den lidt ekstra. Det gav et utroligt stress, og jeg mener, at mange af vores sygdomme ofte har en psykisk indfaldsvinkel. Immunforsvaret dykker, og så får man fysiske symptomer, siger hun til Magasinet Sundhed.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden