6. nov. 2018
Af Karina Didriksen

Grevinde Alexandra til minde-gudstjeneste: Det var meget rørende

Grevinde Alexandra.
Grevinde Alexandra.
Foto: Jeppe Michael Jensen
Grevinde Alexandra støtter Landsforeningen Spædbarnsdød og stod søndag den 5. november for en bevægende navneoplæsning i Vor Frue Kirke.

Grevinde Alexandra er protektor for Landsforeningen Spædbarnsdød, og i den forbindelse var hun søndag i Vor Frue Kirke i København for at læse navnene op på børn, der har mistet livet alt for tidligt.

- Det er tredje gang, jeg har læst navnene op, og jeg kan se, at nogle af navnene går igen fra de andre år, fortalte grevinde Alexandra til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Det var meget rørende at læse dem højt og sidde så tæt på familierne, der sørger.

Pause mellem navnene

Grevinde Alexandra tænkte meget over, hvordan hun skulle læse navnene op, imens de sørgende forældre sad i tavshed i kirken og lod tårerne trille.

- Det er yderst vigtigt at give lige meget plads til hvert navn og have en lille pause imellem, så forældrene ordentligt kan mindes deres børn, forklarede hun efter gudstjenesten.

Landsforeningen Spædbarnsdød rådgiver og støtter forældre, der har mistet et spædbarn – enten under graviditeten, i forbindelse med fødslen eller inden for det første leveår.

Læs mere om: