Grevinde Alexandra trodsede regnen

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Selvom vejret drillede, storhyggede grevinde Alexandra sig til det årlige ECCO Walkathon med sin mand, Martin Jørgensen, og sønnerne prins Felix og prins Nikolai, der var hjemme på weekend fra Herlufsholm Kostskole.

Ligesom mange af de andre deltagere havde også grevinde Alexandra og hendes famile søndag eftermiddag garderet sig med paraplyer til den traditionsrige ECCO Walkathon i København, hvor der blev samlet ind til Børnehjertefonden og SOS Børnebyerne.

Det øsede ned, da grevinden sammen med sin mand Martin Jørgensen, sønnerne prins Nikolai og prins Felix og familiens franske bullterrier Lily begav sig ud på den "sjove" rute på seks kilometer, der gik gennem indre by.

Med på turen var også venner af familien og Martin Jørgensens bror Mads med sin kæreste Marie Brøbech.

Men det tog heldigvis ikke mange minutter før regnen stoppede, og vejret blev mere behageligt at bevæge sig rundt i.

For grevinde Alexandra var det i år ekstra dejligt at kunne have sin ældste søn med på ruten, da han til dagligt bor på Herlufholm kostskole.

Også prins Nikolai nød lidt tid sammen med familien, kunne han fortælle til BILLED-BLADET. På spørgsmålet om, hvad han værdsætter mest, når han er hjemme på weekend, svarede prinsen spontant:

- Familien og maden.

Prinsen forklarede, at han har haft en rigtig god start på skolen.

- Det går rigtig godt. Man skal vænne sig til sovesale og sådan noget, men ellers går det faktisk rigtig godt.

Drengene kunne også fortælle, at de er glade for at støtte børn ude i verden, og at arrangementet har været et emne ved aftensmaden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden