Gustav og Nathalie i sorg

Både Nathalie og Gustav var dybt bevægede over afskeden med familiens kære ven, som de har kendt hele deres liv.
Både Nathalie og Gustav var dybt bevægede over afskeden med familiens kære ven, som de har kendt hele deres liv.
Foto: Westfalen-Blatt
Dybt bevægede prins Gustav og prinsesse Nathalie deltog ved begravelse af en nær ven af familien.

Det blev prins Gustav og prinsesse Nathalie, der repræsenterede Berleburg-familien, da prins Richards nære ven, greve Caspar von Oeynhausen-Sierstorpff blev begravet i Bad Driburg.

Prins Richard, der befandt sig i Colibri i Schweiz, havde ikke mulighed for selv at deltage, og da Gustav og Nathalie har kendt afdøde hele deres liv og holdt af ham som en kær ven af familien, kørte de gerne et par timer fra Berleburg for at være med til at sige et sidste farvel.

Caspar von Oeynhausen-Sierstorpff, der blev 82 år, har gennem årene deltaget i mange fester hos Berleburg-familien og var således også med til prinsesse Alexandras bryllup med grev JeffersonGråsten Slot sammen med sin hustru, Ramona. Hun døde for fem år siden, så nu ligger de begravet ved siden af hinanden i mausolæet i Bad Driburg.

En stor skare af tyske adelige deltog i højtideligheden, hvor der blandt de mange, mange blomster også var en smuk krans af hvide nelliker og hvide roser med et bånd fra "Beatrix, Willem Alexander, Maxima, Friso, Mabel, Constantijn, Laurentien". Oyenhausen var nemlig også en meget nær ven af den hollandske kongefamilie på grund af sit slægtskab med dronning Beatrixs mand, Claus.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden