Har store planer: Spændende nyt fra prins Gustav

Prins Gustav. 

Prins Gustav. 

Foto: Martin Høien
Prins Gustav har store planer på slottet i Bad Berleburg, skriver tysk medie.

Sidste sommer fastlog en tysk domstol endnu engang, at prinsesse Benediktes søn, prins Gustav af Berleburg, er den retmæssige arving og dermed ejer af slottet i Bad Berleburg.

Dermed har prins Gustav endelig kunne koncentrere sig helt om arbejdet med og på slottet igen.

Berleburg slot. 
Foto: Kaspar Wenstrup

Berleburg slot. 

Slotsparken skal fornyes

I den forbindelse har prins Gustav store planer med blandt andet den tilhørende smukke slotspark, fortæller han til den lokale avis Siegener Zeitung.

Prins Gustav forklarer til avisen, at slotsparken i de næste 15 til 20 år skal forvandles til en helt unik have. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Nu skal der ske noget

- Vi har med vores Rododendroner og Azaleaerne alligevel allerede planter, der i deres form er enestående og det vil vi udbygge. Nu er det på tide, at der skal ske noget nyt. Folk skal igen glæde sig til at besøge os, siger prins Gustav til mediet. 

Forinden havde prins Gustav fået en del kritik, fordi han havde fældet træer i parken.

Men som han forklarer, så stod træerne for tætte og i sidste ende fører han den plan videre, som hans far, prins Richard, i sin tid havde med parken.

Mere lyst og nye træer

Nu skal der igen være mere lyst i slotsparken, der bliver plantet nye træer og så kommer der blandt andet en bedre udsigt til byens kirke.

Baggunden for planen er at finde tilbage til rødderne og at gøre ting bedre, fordi i de sidste 4-5 år er der ikke sket meget i slotsparken. 

Prins Gustav udtrykker i artiklen også taknemmlighed over den økonomiske hjælp, som han har modtaget fra byen Bad Berleburg. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden