7. apr. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Helikopterpiloter ville fotograferes med kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
I løbet af kronprinsesse Marys arbejdstur til Bangladesh fløj hun flere gange i miltærhelikopter. Efter sidste flyvning med den kongelige passager bad helikopterpiloterne om at få lavet et helt specielt billede.

Kronprinsesse Mary har haft et par travle arbejdsdage i Bangladesh, hvor hun har brugt meget tid på transport, når hun skulle besøge landområder i det sydøstasiatiske land.

Mary og udviklingsminister Ulla Tørnæs har sammen med Danmarks ambassadør Mikael H. Winther i Bangladesh blandt andet fløjet i militærhelikoptere for at nå til Barisal og Gazipur.

Mary stillede op til pilotbillede

Efter den sidste helikopterflyvning inden afrejse hjem til Danmark blev kronprinsessen kontaktet af piloterne, som meget gerne ville foreviges med deres royale VIP-passager.

Kronprinsessen stillede smilende op til et fint billede med helikopterpiloterne, som efterfølgende takkede og gjorde honnør.

SE OGSÅ: 19 BILLEDER: Kronprinsesse Marys smukke cardiganer

Helikopterproblemer på grund af dårligt vejr

Arbejdsturen til Bangladesh blev i øvrigt rundet af med en aftenreception torsdag, hvor kronprinsessen fik lejlighed til at hilse på flere lokale, kvindelige profiler og entreprenører.

Allerede onsdag aften skulle Mary faktisk have mødt disse mennesker, men på grund af dårligt vejr blev en tur fra en opgave i et område langt væk fra hovedstaden i den allerede omtalte militærhelikopter udsat, og derfor var den danske delegation først hjemme i Dhaka flere timer efter onsdagsreceptionen skulle have været afviklet.

SE VIDEO: Kronprinsesse Mary vakte opsigt i slumkvarterer i Dhaka

Læs mere om: