Søndag, 6. februar 2022 - af Christinna Braun

Helt anderledes liv end nu: Det lavede Marie, før hun blev prinsesse

Prinsesse Marie, arkivfoto. 

Prinsesse Marie, arkivfoto. 

Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Marie havde et helt almindeligt liv, inden hun blev prinsesse. Læs mere om det i artiklen.

Prinsesse Marie blev født den 6. februar 1976 og fik navnene Marie Agathe Odile Cavallier.

Hun er datter af Alain Cavallier og Françoise Grassiot. Hun har i alt fire halvbrødre, Benjamin og Grégory Grandet, der er født i Schweiz, og Charles og Edouard, der er født i Paris. Prinsesse Marie og alle hendes brødre er vokset op i Paris.

Ifølge Kongehusets hjemmeside gik prinsesse Marie i grundskole i Paris fra 1981-1989, hvorefter hun flyttede til kostskolen Beau-Soleil International i Schweiz. Her gik hun, frem til hun blev student i 1993.

Fra 1994-1995 studerede Marie Cavallier økonomi på universitetet i Genève, og efterfølgende læste hun internationale erhvervsforhold og økonomi på Babson College i Boston fra 1995-1997.

Hun er Bachelor of Arts fra Marymount Manhattan College i New York fra 1997-1999.

Men hvad arbejdede Marie Cavallier med, inden hun blev prinsesse?

Kongehuset skriver således på deres hjemmeside:

 

I studieårene arbejdede Prinsessen i sommeren 1994 ved Estée Lauder i Paris som assistent for pressechefen og i sommeren 1997 som assistent for den administrerende direktør i ING Numismatic Group SA i Genève, Schweiz. Prinsessen underviste ved siden af studierne i fransk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Efter afsluttede universitetsstudier arbejdede Prinsessen som international marketing koordinator hos reklamebureauet DoubleClick Inc. i New York. I 2002 flyttede Prinsessen tilbage til Paris og arbejdede i presseafdelingen i det franske reklamebureau Media Marketing.

I 2004 blev Prinsessen assistent for direktøren i Reuters finansielle nyhedsbureau Radianz i Genève. Fra januar 2005 og frem til ægteskabet med Prins Joachim var Prinsessen direktionssekretær i ING Numismatic Group SA.

Kilde: Kongehuset.dk

GALLERI: 20 pletskud: Så smuk er prinsesse Marie

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden