Helt særlig dag: Kronprins Frederik fortæller stolt om sine børn

Se også:

På en dejlig dag i Nivå talte kronprins Frederik med stolthed i stemmen om sine børn.

Kronprins Frederik nød at tage hul på en helt speciel dag tidligt fredag.

Kronprinsen mødte til start på Skolernes Motionsdag klokken 8.25 på Nivå Skole.

Frederik fortalte om børnenes motionsdag

Skolernes Motionsdag afholdes hvert år i uge 41.

Her deltager danske skoleelever fra hele landet i en aktiv dag med fokus på bevægelse og fællesskab, og det er lige noget for kronprins Frederik, som elsker fysisk aktivitet og sport.

Det gør Frederik og kronprinsesse Marys fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent i øvrigt også, og børnene skulle selv til Skolernes Motionsdag på Tranegårdskolen, hvor de er elever.

Det fortalte en tydeligt stolt kronprins Frederik om, og han kom blandt andet ind på, hvilket sportsgrene hans og Marys børn dyrker flittigt.

På kongehusets sociale medier lagde kronprins Frederik denne tekst op sammen med et flot billede af hans idrætsglade børnefirkløver.

God efterårsferie

 - Fire forventningsfulde børn på den sidste skoledag inden efterårsferien. Som så mange andre folkeskoleelever kommer dagen til at stå i idrættens tegn på den traditionsrige Skolernes Motionsdag. Det bliver selvfølgelig en anderledes motionsdag, end vi er vant til. Men jeg ved, at man rundt omkring i hele Danmark har tilrettelagt dagen, så eleverne kan holde den nødvendige afstand, men stadig bevare fællesskabet omkring motion og idrætsglæde. Jeg får selv lejlighed til at opleve det lige om lidt, når jeg skal besøge Nivå Skole og deres motionsdag. Jeg vil ønske alle elever og lærere en god Skolernes Motionsdag – og samtidig en god efterårsferie, lyder det fra Frederik til billedet på kongehusets sociale medier.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets Åbning.

Desuden er der sædvanen tro fuld fokus på alt om Vild med dans.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden