Henrik og Athena er absolut ikke kræsne: se bare her!

Prins Henrik og prinsesse Athena.

Prins Henrik og prinsesse Athena.

Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og prinsesse Maries børn er ikke bange for at smage nye madretter. Det fortalte prinseparret, da BILLED-BLADET mødte dem inden afrejsen til Paris.

Østers, sushi, frølår og blæksprutter!

Prins Henrik og prinsesse Athena er absolut ikke kræsne, for disse fire specialiteter er noget, de sagtens kan spise. 

Det fortalte de, da de sammen med deres forældre, prins Joachim og prinsesse Marie, mødte BILLED-BLADET ved Schackenborg Slot i Møgeltønder kort før afrejsen til Paris midt i maj.

Vild med østers, sushi og kammuslinger

En af prins Henriks livretter er østers, og under opholdet i Sønderjylland var prins Henrik selv med sin far ude og samle østers.

– Men min bedste livret er altså sushi, understregede prins Henrik.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Til det sagde prins Joachim:

– Ja, det er lidt underligt og ganske usædvanligt, at Henrik så godt kan li’ sushi og østers. Det er uvant i den alder. Normalt bryder børn sig ikke om den slags, men Henrik er så glad for østers, at han sagtens kan snuppe dem på stranden, lige når de kommer op af vandet og bliver åbnet. Uden krydderi eller citron.

– Han elsker også kammuslinger, muslinger, ja, alt fra havet, fortalte prinsesse Marie ved samme lejlighed.

Foto: Hanne Juul

Prinsesse Athena spiser gerne frølår

Prinsesse Athenas livretter er lidt mere almindelige.

– Jeg kan bedst li’ pasta og ris og ... skinke ... og chokolade ... sagde prinsessen og remsede de lækkerier op, hun umiddelbart kunne komme i tanke om.

– Hvad med frølår? Kan du li’ det? spurgte prins Joachim sin datter, der smilende bekræftede, at hun godt kan lide den franske specialitet.

– Og så blæksprutte, ikke? Det kan de begge lide. Altså frisk blæksprutte, ikke bare sådan en friturestegt blækspruttering med dej på, fortsatte prins Joachim stolt.

Prins Joachims kærlige børnefolk

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden