Lørdag, 26. november 2022 - af Marianne Singer

Her er de forsonende ord fra prins Joachim og prinsesse Marie: Det går den rigtige vej

Prins Joachim
Prinsesse Marie og prins Joachim i Paris fredag.
Foto: Ritzau/Scanpix
For første gang siden uenighederne omkring dronningens beslutning om at fratage prins Joachims børn deres prins- og prinsessetitler, har prins Joachim og prinsesse Marie udtalt sig på forsonende vis.

For første gang siden kongehuset offentliggjorde dronningens beslutning om at fratage prins Joachims børn deres prins- og prinsessetitler den 1. januar, har prins Joachim og prinsesse Marie udtalt sig på forsonende vis omkring hele sagen.

Det var således et både smilende, afslappet og veloplagt prinsepar, der mødte pressen ved åbningen af julebasaren i Paris fredag middag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På rette spor

På spørgsmålet om, hvordan det var for prinseparret at være hjemme til dronningens jubilæumsfejring på Københavns Rådhus den 12. november efter, hvad der skete op til, svarede prins Joachim:

- Det var sidste led i fejringen. Den var blevet udskudt tre gange. Og selvfølgelig et eller andet sted, der er en masse, der skal arbejdes med, og der er en masse, der bliver arbejdet med. Vi har mødtes, og kommunikationen er det, der manglede - det er det, der skal til, det er det, der sker nu. Vi er på det rette spor.

Bedre kommunikation

Herefter spurgte BILLED-BLADET, om parret føler, at de er et godt sted nu?

- Vi er nået videre, og vi som familie er enige om, at der skal være bedre kommunikation i fremtiden. Det er vi enige om, understregede prinsesse Marie. 

Læs alt omkring dronningens beslutning omkring sine børnebørns titler her: 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden