Her er hemmeligheden bag Nikolais succes

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Marco van Rijt
Prins Nikolai har igen ramt forsiden af et stort internationalt modemagasin, og han bygger hermed videre på sin internationale succes.

Prins Nikolai er på forsiden af december-udgaven af Vogue Czechoslovakia, der henvender sig til modefans i Tjekkiet og Slovakiet.

Flotte prins Nikolai

Flotte Nikolai regnes nu af mange for verdens flotteste og i modemæssig forstand hotteste prins.

Det er 21-årige prins Nikolais danske modelbureau, Scoop Models, der for nylig stolt bragte nyheden om Vogue-forsiden via de sociale medier.

Også Vogue Czechoslovakia er stolte af at have den danske prins på forsiden, og det lægger magasinet ikke skjul på.

Nikolais styrke

Ifølge flere eksperter er der en helt klar årsag til, at prins Nikolai har potentiale til at nå verdenstoppen som herremodel.

En af de slet skjulte hemmeligheder bag Nikolais internationale succes som model er, at han har smukke, karakteristiske træk og en veludviklet evne til at være markant i billedet uden at tage for meget opmærksomhed fra tøjet, som han skal vises i.

Det er en eftertragtet vare, og Nikolai lader til at kunne levere den hver gang.

Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt

Prins Nikolai

Rutineret model

Prins Nikolai, der altså tjener sine egne penge ved at arbejde som model og samtidig studerer på Copenhagen Business School, er efterhånden en rutineret model.

Han har tidligere gået catwalk for Burberry og Dior i Paris og London samt prydet forsiden af Euroman, Vogue i Ukraine og Numéro i Holland.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden