Torsdag, 31. december 2020 - af Trine Larsen

Her skal prins Joachim fejre Nytår

Prinsesse Marie og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim og hustruen prinsesse Marie er helt sikkert blandt dem, der i aften med glæde vinker farvel til 2020 og byder et nyt, dejligt og håbefuldt år velkommen, efter svær sygdom og chokerende oplevelser.

Prins Joachim og prinsesse Marie holder nytår på Schackenborg Slot, hvor de også har holdt juleferie sammen med deres børn, prins Henrik,11, og prinsesse Athena,8.

Og når parret i aften, sammen med en håndfuld gode venner, siger farvel til 2020 og byder velkommen til et nyt år, er det både med taknemmelighed og ydmyghed, men også håb for, at 2021 bliver mere positivt.

For ikke alene har prins Joachim og familien levet i Paris med strenge restriktioner og udgangsforbud på grund af Corona-situationen, men de har også personligt gennemlevet et skrækkeligt år med frygtelig sygdom, chok og frygt til følge.

For efter 24. juli, hvor prins Joachim pludselig blev ramt af en blodprop i hjernen under ferieopholdet på Chateau de Caix i Frankrig, har tilværelsen for hele familien været vendt op og ned.

Prins Joachim slap mirakuløst fra den alvorlige hændelse uden fysiske mén, men chokket sidder stadig i familien. Så at kunne holde en stille, hyggelig nytårsaften sammen med gode venner i "hjemlige" og "velkendte" omgivelser på Schackenborg Slot, er helt sikkert noget, der gør familien godt.

 

Efter Nytår skal familien igen tilbage til Paris, hvor prins Joachim arbejder som Danmarks forsvarsattaché på ambassaden.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden