4. feb. 2021
Af Marianne Singer

Her slog Danmark også Sverige: Frederik og Victoria på banen

Kronprinsesse Victoria og kronprins Frederik under det svenske erhvervsfremstød i Danmark i september 2019. 
Kronprinsesse Victoria og kronprins Frederik under det svenske erhvervsfremstød i Danmark i september 2019.
Foto: Hanne Juul
Det var ikke kun på håndboldbanen, at Danmark vandt over Sverige. Også det danske kongehus førte an undervejs.

Det vakte kæmpe begejstring hos svenskerne og danskerne, da både det danske og det svenske kongehus søndag delte et opslag, hvor man ser kronprins Frederik og kronprinsesse Victoria ønske hinanden en god VM-finale før den store herrehåndbold-kamp.

En spændende kamp, der som bekendt endte med guld til Danmark.

Tog førstepladsen

Men det var ikke kun på håndboldbanen, at Danmark førte an, for også på de sociale medier har det danske kongehus taget førstepladsen, når det kommer til likes og kommentarer på det herlige svensk-danske opslag.

Således har knap 100.000 indtil videre liked opslaget på det danske kongehus' Instagram-profil, der har fået over 900 kommentarer.

Mens det svenske kongehus' Instagram-opslag indtil videre har fået godt 50.000 likes på deres opslag og knap 500 kommentarer.

Nært og varmt forhold

Men uanset hvem, der har vundet hvad, så er der ingen tvivl om, det ikke ændrer noget ved, hvor nært og varmt et forhold det danske kronprinspar har til kronprins Frederiks grandkusine, kronprinsesse Victoria, og hendes familie.

Og der har helt sikkert været hjertelige lykønskninger fra de svenske kongelige til de danske, mens kronprins Frederik uden tvivl på vegne af Danmark har takket for en god kamp.

Læs mere om: