Onsdag, 2. december 2020 - af Marianne Singer

Her topper julehyggen for Frederik og Marys børn

Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine. 
Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine. 
Foto: Martin Høien
For prins Christian og hans søskende er der meget at glæde sig til i de kommende uger. Det hele topper, når den dejlige juleferie begynder.

Julehyggen har nu for alvor spredt sig i Danmark med adventssøndage, julekalendere og dejlig julestemning i gaderne.

Også hjemme hos kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn, prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 13, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine, på snart ti år, bliver der helt sikkert julehygget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For kronprinsparret har tidligere delt herlige billeder hjemmefra Frederik 8. s Palæ på Amalienborg på kongehusets sociale medier, hvor man kan se Frederik og Mary bage julekager og pynte juletræ.

Snart juleferie

Lige nu går prins Christian og hans søskende stadig i skole, men snart venter juleferien og så topper julehyggen for alvor. 

De kongelige børn er til daglig elever på Tranegårdskolen i Hellerup, der giver børnene julefri fra den 21. december til og med den 1. januar. 

Klar til jul

Dermed har prins Christian og hans søskende sidste skoledag før jul fredag den 18. december, der nok bliver en afslappet og hyggelig dag, hvor man ønsker hinanden glædelig jul. 

Kun seks dage topper julestemningen, når kronprinsfamilien holder jul hjemme på Amalienborg, hvor de plejer at have et flot pyntet træ stillet op. 

Dronningen holder i år jul på Schackenborg Slot sammen med prins Joachim og prinsesse Marie samt prins Nikolai, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden