Lørdag, 17. april 2021 — af Ulrik Ulriksen

Herlig nyhed: Mary på banen med superstjerner

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary glæder sig over, at hun nu endelig sammen med fodboldlandsholdets to store stjerner Kasper Schmeichel og Pernille Harder kan gå på banen i en god sags tjeneste.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden går nu på banen sammen med fodboldstjernerne Kasper Schmeichel og Pernille Harder i kampen mod mobning.

Det melder både Dansk Boldspil Union og Mary Fonden ud.

Det er virkelig to danske superstjerner, Mary er kommet på hold med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Schmeichel regnes for en af verdens allerbedste fodboldmålmænd, og Pernille Harder er blevet kåret som verdens bedste kvindelige fodboldspiller.

Mary er bekymret

Mobning er utroligt vigtigt at sætte en stopper for, og problemet er noget, der bekymrer kronprinsesse Mary..

Faktisk har hvert femte barn oplevet at blive drillet, mobbet eller holdt uden for til deres fritidsaktivitet, og i fodboldklubberne er tonen ofte en smule hårdere end i mange andre idrætsgrene ifølge en helt ny undersøgelse.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary, Schmeichel og Harder står sammen

Kronprinsesse Mary, Kasper Schmeichel og Pernille Harder står nu sammen om projektet ”Antibulli Fodbold”, der kan hjælpe de voksne med at styrke fællesskab og trivsel hos de små fodboldspillere.

Indenfor de seneste år har Mary Fonden lanceret ”Antibulli Håndbold” og ’Antibulli Svømning’. Med det nye ”Antibulli Fodbold” er der endelig skabt grundlag for, at mange flere drenge og piger kan opleve et styrket fokus på fællesskabet:

- Vi er meget glade for, at vi sammen med DBU nu kan lancere ’Antibulli Fodbold’, der kan bidrage til at skabe bedre trivsel og forhindre mobning i børnefodbolden. Det er så vigtigt, at glæden ved at gå til fodbold ikke bliver ødelagt af mobning eller af, at nogen holdes udenfor. Med Antibulli Fodbold vil vi styrke fællesskabet, så alle føler sig som en del af holdet, lyder det fra kronprinsesse Mary.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden