Herlig overraskelse: Sådan har du ikke set Frederik før

Se også:

Kronprins Frederik overraskede på herlig vis under sit officielle besøg i Kastrup fredag formiddag.

Kronprins Frederik spredte festlig stemning omkring sig, da han fredag formiddag som protektor for organisationen Plant et Træ deltog i et arrangement i Vestamagers naturbørnehave i Kastrup. 

40 glade børn i alderen tre til seks år sad nemlig klar udenfor børnehaven og modtog kronprinsen med Skovsangen af Povl Kjøller.

Kronprinsen stemte hurtigt i, hvilket vakte glæde hos børnene. 

Se kronprinsen synge med børnene i den herlige video øverst i artiklen

Sang ivrigt med 

Sangen, der blev sunget, kender kronprinsen med stor sandsynlighed fra sin barndom, hvor den var et af mange store hit i DR-udsendelsen Legestue med dukkeparret Kaj og Andrea. 

I hvert fald sang kronprinsen ivrigt med på de velkendte linier "Halløjsa kom så med - så tager vi af sted, der er så fuld af sjov, inde i en skov."

Sangen udkom i 1973, da Frederik var fem år gammel. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Planter træer 

Dagens arrangement et spændende projekt i Tårnby Kommune, hvor medlemmer af den tidligere kundeklub "CPH Advantage" i Københavns lufthavn, har doneret deres point til organisationen Plant et Træ, som vil gå til lokaltræplantning til gavn for naturen og de lokale børn og unge.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Således planter Tårnby Kommune og Plant et træ i 2021 både træer og buske i kommunens dagtilbud, SFO´er, skoler og klubber samt på en række andre offentlige steder. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden