Hjalmer jubler: Mary og Frederik er seje

Foto: Hanne Juul
Kim Larsens søn Hjalmer sang for kronprinsparret til stor prisfest i Odense. Inden han gik på scenen fortalte Hjalmer, at han er ret vild med Mary og Frederik.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary valgte en gruppe unikke danske kunstnere til at optræde til den store prisuddeling Kronprinsparrets Priser. Kim Larsens søn Hjalmer var på programmet til det TV-transmitterede Kronprinsparrets Priser-show. Ved ankomsten til Odeon var Hjalmer i absolut topform. Han glædede sig og havde pæne ord at sige om kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Mary og Frederik er moderne

- De er seje, sagde Hjalmer blandt andet om kronprinsparret, som han mener er et moderne royalt par, vi kan være stolte af.

Foto: Hanne Juul

- De sætter fokus på så mange gode ting, lød det også fra Hjalmer, som desuden fortalte, at han virkelig så frem til at møde kronprinsparret til champagnefesten efter showet. Han erkendte også, at han jublede, da han fik at vide, at han skulle optræde for kronprinsparret

Syret og stort

-Det er lidt syret på en eller anden måde. Det er stort, lød det fra Hjalmer, som på scenen i Odeon i Odense optrådte med sit nye nummer "Godt igen" til stor glæde for Mary og Frederik og resten af salen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden