23. jan. 2021
Af Marianne Singer

Hjemme på Amalienborg: Mary smart i favoritmærke

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Lars H. Laursen
På sin første kongelige opgave i år, bar kronprinsesse Mary en elegant rød blazer, der kommer fra et af hendes favoritmærker.

Kronprinsesse Mary var super skarp i en smart blazer, en sort rullekravesweater og med briller, da hun var på sit første kongelige job i år.

Hjemme i Frederik 8.s Palæ på Amalienborg satte hun fokus på kvinder og pigers rettigheder ved et virtuelt møde for ICPD25 Højniveaukommission, som FN’s Befolkningsfond oprettede sidste år.

Mangeårig favorit

I den anledning delte kongehuset et flot billede af kronprinsessen på deres sociale medier, hvor hendes røde blazer lyser flot op i lyset fra computerskærmen.

Blazeren er, ifølge Marystyleblog, fra Hugo Boss, et modebrand, der hører til blandt kronprinsessens favoritter i garderobeskabet.

https://imgix.billedbladet.dk/mary_6.jpg

Altid stilfuld

Således har kronprinsesse Mary flere gange tidligere været stilfuld i Hugo Boss ved både festlige arrangementer og på kongelige opgaver.

Her kan du se nogle af de gange, kronprinsessen har vist sig i det klassiske og elegante mærke:

https://imgix.billedbladet.dk/bb-79785_0.jpg
Kronprinsesse Mary i en sennepsfarvet festkjole fra Hugo Boss i 2014.
Foto: Lars H. Laursen
https://imgix.billedbladet.dk/bb-72619.jpg
Kronprinsesse Mary bar i 2014 også en flot hvid skjorte fra Hugo Boss til en smart nederdel. Skoene er fra Gianvito Rossi.
Foto: Hanne Juul
https://imgix.billedbladet.dk/20201022_hjp6641_1.jpg
Kronprinsesse Mary i en blazer med tilhørende bukser fra Hugo Boss i oktober sidste år, da hun besøgte Helsingør Svømmeklub med Mary Fonden.
Foto: Hanne Juul
https://imgix.billedbladet.dk/20191128_han1116_1.jpg
Mary med en flot clutch fra Hugo Boss i november 2019 ved uddelingen af Hjerteforeningens forskningslegater.
Foto: Hanne Juul
https://imgix.billedbladet.dk/bb-28622_1.jpg
Kronprinsesse Mary i en tjekket kjole fra Hugo Boss i 2015.
Foto: Martin Høien
https://imgix.billedbladet.dk/bb-0000057301.jpg
Kronprinsesse Mary i en mønstret kjole fra Hugo Boss i 2004.
Foto: Hanne Juul

Til kongehusets opslag om FN-mødet skriver kronprinsesse Mary:

"Omstændighederne er desværre endnu ikke til et fysisk møde for ICPD25 Højniveaukommission, som FN’s Befolkningsfond etablerede i 2020 (så hermed endnu et billede af mig ved skærmen… ?). ⁣

Kommissionen blev oprettet for at arbejde for at sikre, at kvinder og piger har den fornødne viden og de redskaber, der skal til for at sikre, at de kan bestemme over deres egen krop og dermed deres eget liv. Mødet i dag fokuserede på arbejdet med at sikre at enhver graviditet er ønsket, at enhver fødsel er sikker og at ingen udsættes for kønsbaseret vold eller skadelige skikke såsom pigeomskæring eller børneægteskaber. Det er store udfordringer, som kræver fokus, engagement, investering og en fælles stærk vilje. Særligt nu, hvor COVID-19 har rullet udviklingen tilbage på så mange områder. Vi ved, at COVID-19 forstærker eksisterende udfordringer. For eksempel bliver der hvert år foretaget 25 millioner usikre aborter i verden, og på grund af COVID-19 forventes yderligere tre millioner kvinder at få foretaget en usikker abort i år. Og stigningen i kønsbaseret vold er også foruroligende – vi hørte, at stigningen nogle steder var op til 40 procent... Der er meget, der skal gøres for at skabe en bedre verden.⁣

Læs mere om: