HOFFET BEKRÆFTER: Kronprinsesse Mary melder afbud

Kronprinsesse Mary. 

Kronprinsesse Mary. 

Foto: Peter Grosen
Kronprinsesse Mary skulle i denne uge have været på officiel opgave i Jylland. Nu har Mary dog meldt afbud.

Kronprinsesse Mary skulle onsdag formiddag den 27. november have forestået åbningen af topmødet "Hvem vil børnene?" i LEGO House i Billund i Jylland. Desværre har kronprinsessen været tvunget til at melde afbud til opgaven i Jylland. Det bekræftes af kongehusets kommunikationsafdeling.

Yderst sjældent afbud

Marys opgave i Billund var på den liste, kongehuset sendte ud i sidste uge med den næste tids officielle opgaver. Det er yderst sjældent, at kronprinsessen eller nogle af de øvrige markante medlemmer af kongehuset må melde afbud til en arbejdsopgave.

Kronprinsparret i Polen

Kronprinsesse Mary har i denne tid et krævende og spændende arbejdsprogram. I dag er hun med kronprinsen på officiel opgave i Polen. Mary og Frederiks travle program kan du læse alt om her på vores site.

På vej til Indonesien

Den kommende tid byder også på interessante udfordringer for kronprinsesse Mary, der blandt andet den første uge af december skal på job for Danmark så langt væk som i Indonesien.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mary og Frederik slappede af

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik slappede forleden af med deres fire børn i København, hvor de var en tur i teatret helt privat. Mary og Frederik og børnene så forestillingen Brødrene Løvehjerte i Skuespilhuset.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden