Onsdag, 16. januar 2019 - af Pia Meisner

HOFFET BEKRÆFTER: Royal Run vender tilbage i 2019

Kronprins Frederik under Royal Run 2018.
Kronprins Frederik under Royal Run 2018.
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet
Kronprins Frederiks motionsløb Royal Run, som blev afholdt i forbindelse med hans 50-års fødselsdag, var så stor en succes, at løbet vender tilbage 2. pinsedag 2019.
Royal Run vender tilbage!

Igen i år er der lagt op til en kæmpe løbefest i hele Danmark, når kronprins Frederik stiller til start i Royal Run 2019.

Det meddeleler kongehuset i en pressemeddelelse:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"2. pinsedag 2019 er der lagt op til en løbefest, når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen endnu en gang møder danskerne i løbesko," skriver kongehuset i pressemeddelelsen. 

Mere end 70.000 danskere deltog i Royal Run, der løb af stablen i Danmarks fem største byer - Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg

I år finder Royal Run sted den 10. juni i Aarhus, Aalborg og København/Frederiksberg. Denne gang løbes der altså ikke i Odense og Esbjerg, som det ellers var tilfældet i 2018.

I forbindelse med lanceringen af Royal Run 2019 udtaler kronprins Frederik:

- Jeg ser frem til, sammen med resten af Danmark, at tilbringe en dag i motionens tegn. Det er mit håb, at mange igen får lyst til at udfordre sig selv og røre sig i nogle smukke rammer rundt omkring i landet. Sidste år var en fantastisk dag. Det vil glæde mig at se rigtig mange gengangere i år – men også nye, der har fået blod på tanden.

Se eller gense højdepunkterne fra Royal Run 2018:

GALLERI: Royal Run 2018

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden