16. jan. 2019
Af Pia Meisner

HOFFET BEKRÆFTER: Royal Run vender tilbage i 2019

Kronprins Frederik under Royal Run 2018.
Kronprins Frederik under Royal Run 2018.
Foto: Martin Høien/Billed-Bladet
Kronprins Frederiks motionsløb Royal Run, som blev afholdt i forbindelse med hans 50-års fødselsdag, var så stor en succes, at løbet vender tilbage 2. pinsedag 2019.

Royal Run vender tilbage!

Igen i år er der lagt op til en kæmpe løbefest i hele Danmark, når kronprins Frederik stiller til start i Royal Run 2019.

Det meddeleler kongehuset i en pressemeddelelse:

"2. pinsedag 2019 er der lagt op til en løbefest, når Hans Kongelige Højhed Kronprinsen endnu en gang møder danskerne i løbesko," skriver kongehuset i pressemeddelelsen.

Mere end 70.000 danskere deltog i Royal Run, der løb af stablen i Danmarks fem største byer - Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg.

Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg

I år finder Royal Run sted den 10. juni i Aarhus, Aalborg og København/Frederiksberg. Denne gang løbes der altså ikke i Odense og Esbjerg, som det ellers var tilfældet i 2018.

I forbindelse med lanceringen af Royal Run 2019 udtaler kronprins Frederik:

- Jeg ser frem til, sammen med resten af Danmark, at tilbringe en dag i motionens tegn. Det er mit håb, at mange igen får lyst til at udfordre sig selv og røre sig i nogle smukke rammer rundt omkring i landet. Sidste år var en fantastisk dag. Det vil glæde mig at se rigtig mange gengangere i år – men også nye, der har fået blod på tanden.

Se eller gense højdepunkterne fra Royal Run 2018:

GALLERI: Royal Run 2018

Læs mere om: