Onsdag, 9. november 2022 - af Malan Joensen

Hofreporter om interview med prins Joachim: Så glad og tilfreds lød han

Prinsesse Marie og prins Joachim.

Prinsesse Marie og prins Joachim.

Arkivfoto: Lars H. Laursen
Prins Joachim og prinsesse Marie har truffet store beslutninger om fremtiden.

Da prins Joachim valgte at fortælle om han og familiens beslutning vedrørende fremtiden var det til BILLED-BLADETs mangeårige hofreporter Marianne Singer.

En fremtid, der byder på et farvel både til jobbet på ambassaden i Paris og til at være bosiddende i Frankrig, men samtidig med udsigten til et nyt job og en ny bopæl.  

Og det lod prins Joachim til at være meget forventningsfuld og sikker i sin sag omkring, fortæller hofreporteren.

Marianne Singer og prinsen talte sammen i forbindelse med et netop overstået Space-event i den franske by Toulouse, hvor prinsen i sin egenskab af brigadegeneral og forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris havde en fremtrædende rolle.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marianne Singer fortæller, at prins Joachim lader til at være meget glad for beslutningen og de fremtidsperspektiver, det fører med sig:

- Der er ingen tvivl om, hvor meget jobbet har betydet for ham, og man mærker tydeligt, hvor passioneret han er omkring sin rolle på ambassaden, siger Marianne Singer og understreger, at prinsen også lyder meget forventningsfuld omkring, hvad der skal ske nu, fortæller Marianne Singer.

- Vi talte om hans arbejde og om, hvor meget stillingen har givet ham det seneste år. Det er helt tydeligt at mærke, hvor stolt og glad prinsen er. Også for det store netværk, han har fået, og den forskel, han har kunnet gøre på ambassaden.

Ifølge Marianne Singer lader det til, at prins Joachim nu er parat til at tage næste skridt i sin karriere, og det sker med fuld opbakning hjemmefra:

- Jeg er sikker på, prins Joachim har fuld støtte til beslutningen fra prinsesse Marie, der i samme ombæring stopper sit arbejde på ambassaden. Eftersom de nu gerne vil prøve at bosætte sig et andet sted, virker det som et naturligt punktum at sætte for jobbet i Paris, nu hvor kontrakten alligevel udløber til sommer. Prins Joachim har overholdt kontrakten på de oprindelige tre år som aftalt og fået en masse nyt på CV’et, og det er godt gået, slutter Marianne Singer. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden