10. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Hold da op hvor kronprinsesse Mary glæder sig

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
For kronprinsesse Mary har det været en kæmpe udfordring at arbejde med projekter i Mary Fonden i løbet af coronakrisen.

Kronprinsesse Mary, kollegerne i Mary Fonden og deres samarbejdspartnere har oplevet det som en stor udfordring at arbejde med projekter i Mary Fonden i løbet af coronakrisen.

Mary finder alternative måder

Det er dog lykkedes på alternative måder at fortsætte med at holde fuld fokus på nogle af de vigtigste temaer.

Da kronprinsesse Mary for nylig fyldte 49 år, blev hun ønsket tillykke på de sociale medier af kollegerne fra Mary Fonden.

Fødselsdags-opslaget på fondens sociale medier bød på billeder fra et af de få fysiske arrangementer, Mary Fonden var en del af i 2020, hvor coronanedlukning og restriktioner betød, at digitale møder og begivenheder fyldte det meste af arbejdskalenderen.

Vi glæder os

- I løbet af det forgangne år har vi fundet alternative måder at igangsætte initiativer og sætte fokus på vold, ensomhed og mobning, lyder det fra Mary Fonden.

Kronprinsesse Mary og det stærke hold af kolleger fra fonden ser dog frem til, at man igen kan afholde fysiske arrangementer.

- Hold da op, hvor vi glæder os til at være ude i virkeligheden sammen med vores formand, Kronprinsessen, igen, kommer det fra Mary Fonden.

Mary til digitalt statusmøde

Det seneste års tid har der været mange digitale statusmøder.

Et af møderne fortalte kronprinsessen om på de sociale medier.

På det ugentlige digitale statusmøde i fondens ledelse, som Mary delte et billede fra på Instagram, talte hun og kollegerne blandt andet om en ny undersøgelse om danskernes viden om partnervold

Læs mere om: