6. dec. 2021
Af Marianne Singer

Ikke sket før: Her overrasker prinsesse Josephine med speciel sang

Prinsesse Josephine i Tivoli sidste uge. 
Prinsesse Josephine i Tivoli sidste uge.
Foto: Birger Storm
Kronprins Frederik og kronprinsesse Marys yngste datter har for første gang stået bag kameraet til en video til kongehusets sociale medier, hvor hun har tilsat helt særlig sang.

Tidligere har begge hendes brødre stået bag kameraet, når der skulle filmes eller tages billeder til kongehusets Instagram.

Og søndag var det så prinsesse Josephine, kronprinsparrets yngste datter på 10 år, der for første gang stod bag opslaget på kongehusets sociale medier.

Kæmpe hit

Prinsesse Josephine har lavet en fin lille video i ægte Tik Tok-stil, hvor man ser kronprinsfamiliens flotte juletræ før og efter, det er blevet pyntet.

Til vidoen synger den amerikanske sangstjerne Kelly Clarkson den kendte juleklassiker Underneath the Tree, udgivet i 2013, der lige nu er et kæmpe hit på TikTok i juelvideoer.

Prinsesse Josephine har allerede tidligere vist, at hun er vild med TikTok, da hun i september til Royal Run brugte moves fra TikTok til en dans i startfeltet, som du kan se her:

Ønsker glædelig advent

"Hos Kronprinsfamilien er juletræet pyntet, og hele familien ønsker glædelig anden søndag i advent med denne lille video, som Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Josephine har lavet ?", skriver kongehuset til det nye juleopslag på deres sociale medier.

I videoen, der er optaget i Riddersalen hjemme på Amalienborg, kan man også se, at der er pyntet op med smukke røde bærgrene i de kongelige stuer.

Mary var på sidste år

Sidste år var det kronprinsesse Mary, der stod bag kameraet, da der blev taget dejlige billeder af kronprinsfamiliens juletræ anden søndag i advent.

Læs mere om: