Ikke tidligere set: Nyt kongeligt kærlighedsbillede

Foto: Lars H. Laursen
Et nyt kærlighedsfyldt billede af prinsesse Marie og prins Joachim er blevet offentliggjort. Det er et billede, ingen tidligere har set, men det er fotografen bag billedet, som synes det er så godt, at hun nu deler det.

At prinsesse Marie og prins Joachim lever i et kærlighedsfyldt ægteskab kan ikke mange være i tvivl om. 

Parrets tydelige forelskelse og kærlighed til hinanden kan de slet ikke skjule. Selv på billeder skinner deres kærlighed til hinanden igennem og viser det stærke bånd og den store glæde, der er mellem parret.

Det er da også i anledning af den netop overståede kærlighedsdag, Valentins dag den 14. februar, at et nyt, dejligt billede af prinsesse Marie og prins Joachim er blevet offentliggjort. Det er fotografen bag, Régine Mahaux, der tilsyneladende synes så godt om sit eget billede, at hun følte det måtte vises til verden. Og det er da også et anderledes fotografi af det kongelige par.

Billedet forestiller prinsesse Marie og prins Joachim på gåtur i Paris. Det kongelige par ligner et nyforelsket par, selvom de nu altså også for få måneder siden kunne fejre kobberbryllup.

Billedet af prinsesse Marie og prins Joachim, der går smilende og leende med hinanden i hånden, og prinsessen der kigger forelsket på sin mand, er dog taget for mere end et år siden. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Billedet er "overskud" fra en serie taget i forbindelse med et interview til det franske magasin Paris Match sidst i 2019,.

Se billedet ved at klikke her

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden