Isabella, Christian og tvillingerne får en stor oplevelse på skolen i Schweiz

Prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine på vej i Eventyrteatret.

Prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine på vej i Eventyrteatret.

Foto: Krestine Havemann
Der er lagt op til en stor oplevelse for kronprinsparrets fire børn, når de i begyndelsen af det nye år tager hul på tre måneders skolegang på en helt unik international skole i Schweiz. De kan blandt andet glæde sig til idrætstimerne på deres nye skole.

Kronprinsparrets børn, prins Christian, 13 år, prinsesse Isabelle, 12 år, og prins Vincent og prinsesse Josephine på otte år, kan godt begynde at glæde sig til en spændende og skøn oplevelse i Schweiz i begyndelsen af det nye år. Mary og Frederiks firkløver skal i tre måneder være en del af dagligdagen på den internationale skole Lemania-Verbier.

 

 

Fantastisk international skole

Skolen er en af de bedste internationale skoler i Schweiz, og selvom de fleste elever går der hele året rundt, så tilbyder man også 12-ugers såkaldt vinterskole. Netop denne vinterskole, hvis varighed svarer til et semester, skal Isabella, Christian, Vincent og Josephine følge. På skolen vil de kongelige børn møde elever fra mange andre steder i verden. Således henvender skolen i høj grad sig til børn af forældre, der er kommet til Schweiz udefra.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Ski på skemaet

Lemania-Verbier skolens linje er perfekt for børn, som kan lide at bevæge sig. Dermed passer skolen altså ret fint til Mary og Frederiks fysisk aktive børn. Det er en skole, hvor man primært taler fransk og engelsk, og hvor der fokuseres på de klassiske faglige dyder. Idræt fylder også en hel del på skemaet. Det er dog ikke kun rundbold, der bliver spillet på skoleområdet i de schweiziske Alper. Netop de skønne snefyldte forhold i området gør, at eleverne har mulighed for at dygtiggøre sig på ski.

 

Kender pisterne i Verbier

Kronprinsparrets børn kender pisterne ved den nye skole særdeles godt fra deres helt private skiferier med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. På den lokale skiskole i Verbier har Christian, Isabella, Josephine og Vincent således alle oplevet deres egne første skiture. Kronprinsesse Mary vil primært være i Schweiz sammen med børnene i Verbier-området, som kronprinsfamilien altså allerede kender så godt fra deres mange skønne skiferier i netop denne del af de schweiziske Alper.

 

Hjem til folkeskolen

Når skoleopholdet i Schweiz er afsluttet, vil alle fire royale børn fortsætte deres skolegang i deres nuværende klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte. Og dermed er det slut med alpine skiture i idrætstimerne.

Lyt til udsendelsen "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" fra Danmarks royale podcast herunder og find flere udsendelser ved at klikke her.

Listen to "Frederik og Marys børn: De fantastiske fire" on Spreaker.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden