12. nov. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Isabella jubler i Parken

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella er i Parken for at se fodboldlandskamp, og hun har sammen med de andre tilskuere jublet over Danmarks mål mod Færøerne.

Der er god kongelig opbakning til det danske herrelandshold i fodbold, som i aften i et fyldt Parken i København spiller VM-kvalifikationskamp mod Færøerne.

Prinsesse Isabella hepper på Danmark

Kronprins Frederik ankom en halv times tid før kickoff med prinsesse Josephine og prins Vincent til Parken.

Allerede en times tid før VM-kvalifikationskampen blev fløjtet i gang, ankom prinsesse Isabella sammen med en veninde til matchen med de rød-hvide helte anført af Kasper Schmeichel og Simon Kjær.

Jubel over alle tre mål

Det var dog Andreas Skov-Olsen, der i kampens første halvleg sørgede for en 1-0 føring til Danmark, og med sit mål fik Andreas hele Parken inklusive prinsesse Isabella samt kronprins Frederik og tvillingerne til at juble.

I anden halvleg leverede Jacob Bruun Larsen en scoring til 2-0, og så sejlede hele Parken op ad åen igen.

Kampen endte med en 3-1 sejr til Danmark, og Joakim Mæhle lukkede ballet med en eminent soloscoring, der blev en flot afslutning på en fed fodboldfest med glade royale tilskuere på hovedtribunen.