Jan Fog:
Jan Fog har et palæ til prins Joachim

Jan Fog

Jan Fog

Foto: AOP
Ejendomsmægler Jan Fog er sikker på, at han har den rette bolig til prins Joachim og prinsesse Marie. Nemlig Prins Haralds Palæ.

Et 1.251 kvadratmeter stort pragtpalæ på Svanemøllevej 25, kun 10 husnumre fra grevinde Alexandras og Martin Jørgensens hus på samme vej, er det oplagte hjem for prins Joachim og prinsesse Marie. Det mener i hvert fald kendis-ejendomsmægleren Jan Fog.

I BT reklamerer han kraftigt for huset, efter at prins Joachim har besluttet at flytte familien fra Schackenborg til København.

- Der er ikke blevet ringet til mig. Endnu. Jeg siger endnu, for han har mit nummer fra sidste gang. For jeg vil meget gerne sælge dem et hus, siger Jan Fog, som formidlede købet af Alexandras hus på Svanemøllevej 15, efter at hun og Joachim var gået fra hinanden i 2004.

Joachim vil altså komme meget tæt på sine ældste sønner, Nikolaj, 15 år, og Felix, 11 år, hvis han bider på Jan Fogs salgstale.

En oplagt ejendom

Huset er kendt som Prins Haralds Palæ og bygget i 1918 som bolig for kong Christian Xs bror, prins Harald, og dennes kone, prinsesse Helena af Slesvig-Holsten-Sønderborg-Glücksborg, skriver BT. De boede der indtil deres død i henholdsvis 1949 og 1962.

- Det er jo en ejendom, der af flere grunde vil være oplagt for dem. Den er stor og i rimelig god stand. I den får han både pladsen, en beliggenhed tæt på København og sine børn af første ægteskab og internationale skoler. Og så er det jo meget sjovt, at han kan flytte ind i et kongeligt palæ. Så bliver han jo ved musikken, siger Jan Fog til BT.

Prins Haralds Palæ er sat til salg for 24 millioner kroner med en udbetaling på 1,2 millioner kroner.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden