21. maj. 2022
Af Luise Marie Bekker

Jesper Vollmer fejrer dronningen med hofret: Sådan laver du den selv

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Lars H. Laursen
Se opskriften på retten, som Jesper Vollmer har lavet til de kongelige mange gange.

Tivoli er på den anden ende på grund af fejringen af dronningens 50-års regeringsjubilæum.

Også den tidligere køkkenchef ved hoffet, Jesper Vollmer, tager del i fejringen.

Han stod for at lave en "kongelig hofret" i LIVE-køkkenet i Tivoli.

- Det er en rigtig lækker tun nicoise-salat. Den er lidt opgraderet, og det er en, jeg har lavet for de kongelige mange gange, fortæller Jesper til BILLED-BLADET.

Efter at have lavet den delte han omkring 100 smagsprøver ud til gæster, der ville smage på den lækre ret.

Hvis du selv får lyst til at kaste dig ud i en kongelig hofret, kan du se opskriften her.

https://imgix.billedbladet.dk/20220521_lhl1858.jpgw_.jpg
Jesper Vollmer med den lækre ret.
Foto: Lars H. Laursen

Læs mere om: