Tirsdag, 2. november 2010 - af af Jan Bergman

Joachim fortæller om forholdet til Frederik

Prins Joachim og kronprins Frederik i et broderligt øjeblik, til velgørenhedsmiddag i Orangeriet i Fredensborg, til fordel for Verdensnaturfonden i september.
Prins Joachim og kronprins Frederik i et broderligt øjeblik, til velgørenhedsmiddag i Orangeriet i Fredensborg, til fordel for Verdensnaturfonden i september.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Træt af rygter, der siger noget andet, fortæller prins Joachim om forholdet til sin storebror Frederik.

- Mit og kronprinsens forhold er rigtig godt. Vi er gode brødre for hinanden. Mere direkte kan det vist ikke siges, når ordene kommer fra prins Joachim.

Prins Joachim er tydeligt træt af den negative fokus, der har været på hans forhold til Danmarks kommende konge, hans storebror kronprins Frederik.

- De blade, der vil sælge forsider på digterier, som er grebet ud af luften, kan skrive det, de vil. De berører ikke mig eller kronprinsen, udtaler prins Joachim i et kort interview med BT.

Pressen påvirker ikke Joachim og Frederiks forhold

Interviewet fandt sted under prins Joachims rejse i Ghana som protektor for Care Danmark, og her understreger prinsen, at forholdet til storebror er ganske problemfrit.

- Det, der skrives i ny og næ, er ikke de faktiske forhold. Så enkelt er det. Ingen af os lader sig ryste af det, der skrives, fortæller prinsen og skynder sig at indskyde, hvor spændt han er over kronprinsparrets tvillingegraviditet.

Glæder sig til tvillingefødsel

- Jeg er til gengæld stolt over, at jeg indenfor nogle måneder bliver dobbelt onkel. Jeg glæder mig til begivenheden, understreger prins Joachim i interviewet med BT.

Prins Joachim er også med al sandsynlighed en af de første, der kommer på besøg på Riget, når kronprinsesse Mary til januar nedkommer med kronprinsparrets to nye medlemmer af kongefamilien.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden