Tirsdag, 28. juli 2020 - af Trine Larsen

Joachim og Marie: Støtten betyder meget

Prins Joachim og prinsesse Marie
Foto: Birger storm
De mange kærlige tilkendegivelser og ønsker om god bedring til prins Joachim, efter hans blodprop fredag, har rørt parret dybt og de takker for støtten til dem. Det skete i en pressemeddelelse fra hoffet tidligt tirsdag.

De seneste dages tumultariske begivenheder og dét chok prins Joachim og ikke mindst prinsesse Marie, har gennemlevet, efter at prins Joachim fredag blev hasteindlagt og opereret for en blodprop i hjernen, er næsten umenneskeligt.

Men nu er det lægernes vurdering, at prinsen ikke får varige mén eller fysiske følger af blodproppen.

Mange danskere har tilkendegivet deres støtte og sympati overfor familiens svære situation, og det er ikke gået ubemærket hen hos prins Joachim og prinsesse Marie.

For samtidig med Kongehusets meddelelse om, at prins Joachim er i bedring sender prinseparret en varm hilsen til alle, der siden prinsens indlæggelse, har sendt dem gode tanker og varmende støtte i den svære tid.

- Prins Joachim og prinsesse Marie vil gerne takke for støtten og de mange varme hilsner, som de har modtaget de seneste dage. Dette betyder meget, står der i meddelelsen fra kongehuset.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden