Joachim og Maries bryllup: Det fik de at spise

Prins Joachim er protektor for Kokkelandsholdet, der har lavet den imponerende bryllups-middag til brudeparrets knap 280 gæster. Her ses parterne sammen i en anden sammenhæng.
Prins Joachim er protektor for Kokkelandsholdet, der har lavet den imponerende bryllups-middag til brudeparrets knap 280 gæster. Her ses parterne sammen i en anden sammenhæng.
Foto: Kokkelandsholdet
Prins Joachim og Marie kunne sætte tænderne i en delikat fire-retters menu tilberedt af Kokkelandsholdet.

Prins Joachim og Prinsesse Marie havde ikke selv prøvesmagt menuen forud for bryllupsdagen, så der ventede dem en kulinarisk oplevelse, da de satte sig til bords på Schackenborg.

Og det lykkelige par kunne skylle de fire lækre retter ned med Prins Henriks vine, der også var at finde på menuen.

FJORDREJER OG VADEHAVSØSTERS
Hvide asparges
Urter
Rygeost

PIGHVAR MED KAMMUSLINGER
Sauce med kaviar & estragon

OKSEMØRBRAD FRA SCHACKENBORG
MED SOMMERTRØFLER

HVID OG MØRK CHOKOLADECREME
MED RØDE OG GRØNNE JORDBÆR

LA CIGARALLE DU PRINCE 2005

 

CHATEAU DE CAYX, CAHORS 1999

DOMAINE CAUHAPE 2004
JURANCON

Se de dejlige billeder fra brylluppet her:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden