21. jun. 2020
Af Marianne Singer

Jørgen fik uventet besøg af kronprinsen: Han er en herlig gut!

Mikkel Beha Erichsen, Jørgen Nielsen og kronprins Frederik under besøget på øen.
Mikkel Beha Erichsen, Jørgen Nielsen og kronprins Frederik under besøget på øen.
Foto: Privat/Jørgen Nielsen
For øboeren Jørgen Nielsen var det noget af en overraskelse, da han pludselig fik besøg af kronprins Frederik på øen Hirsholm, hvor han er den eneste beboer.

Det var noget af en overraskelse for 78-årige Jørgen Nielsen, da kronprins Frederik besøgte ham på Hirsholm, der er Danmarks nordligste ø, og hvor han er den eneste beboer.

Han havde nemlig kun forventet besøg af Mikkel Beha Erichsen og hans familie, der skulle komme forbi hos ham i forbindelse med optagelserne til familiens nye programserie til TV2 ny programserie "Kurs mod danske kyster".

Var på dus og fornavn

Men da han sidst på eftermiddagen stod klar i havnen for at modtage sejlerfamilien, var også den kongelige gæst med i gummibåden.

Og tonen var fra start hjertelig.

– Jeg sagde ”goddav” og stak hånden frem, og det samme gjorde Frederik, og så var stilen ligesom lagt, fortæller Jørgen Nielsen til BILLED-BLADET og tilføjer, at de både var på dus og fornavn.

Helt nede på jorden

– Han var så afslappet og helt nede på jorden. En herlig gut, der vader ind i folk med træsko på. Meget behagelig, lyder det begejstret fra øboeren, der fik sig en god snak med Mikkel Beha Erichsen og kronprinsen i en halv times tid under det tre timer lange besøg på Hirsholm.

Undervejs kunne Jørgen Nielsen også fortælle kronprinsen, at hans søn er seniorsergent og forsyningsbefalingsmand på Kongeskibet Dannebrog, hvilket selvfølgelig var spændende for Frederik at høre.

https://imgix.billedbladet.dk/img_4511.jpg
Jørgen Nielsen med Mikkel Beha Erichsen og kronprins Frederik.
Foto: Privat
https://imgix.billedbladet.dk/img_4509.jpg
Kronprins Frederik ankommer til øen sammen med Mikkel Beha Erichsen og hans sønner Emil og Theis.
Foto: Jørgen Nielsen

Læs alt om kronprins Frederiks spændende tur til Nordjylland sammen med Mikkel Beha Erichsen i det nye nummer af BILLED-BLADET.

BB25 webgrafik

Læs mere om: