Josephine af Rosenborg fik sin lille Oscar døbt

Josephine af Rosenborg og Kenneth Schmidt

Josephine af Rosenborg og Kenneth Schmidt

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
En glad og afslappet Josephine af Rosenborg og kæresten Kenneth Schmidt kunne nyde en herlig barnedåb i Lyngby Kirke for deres lille søn, Oscar Christian.
Det var lidt af en familiefest i Lyngby Kirke, da Josephine af Rosenborg sammen med kæresten Kenneth Schmidt inviterede til barnedåb for deres lille søn, Oscar Christian. Med til dåbsceremonien i kirken var også dåbsbarnets halvsøskende -  Josephines to store børn Julius og Clara. Hovedpersonen Oscar virkede særdeles veloplagt, og under en kort og kølig fotoseance udenfor kirken lige før dåben tog han al postyret med ophøjet ro.
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Camilla ankom med eks-manden

Også Josephines søster, Camilla, var med til dåben, og hun ankom sammen med sin eks-mand Michael Rosanes og deres børn Anastasia, Ludwig, Leopold og Theodor. Selvom Camilla og Michael er gået fra hinanden, så havde de det bestemt godt sammen ved og i kirken.
 

Lagde blomster ved forældrenes gravstedet

Med til dåben var desuden Feodora af Rosenborg og hendes mand Morten Rønnow samt grev Ingolf og grevinde Sussi. Ligesom alle andre familiemedlemmer indledte de dåbsdagen med at gå hen til grev Christian og grevinde Anne-Dorthe af Rosenborgs gravsted for at lægge blomster.

 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden