Josephine og Camilla af Rosenborg har sagt farvel til flinkeskolen

Josephine og Camilla af Rosenborg.

Josephine og Camilla af Rosenborg.

Foto: AOP
I løbet af de seneste fem år har tvillingerne Josephine og Camilla af Rosenborg mistet begge forældre. De er også begge blevet skilt, er flyttet, fået nye kærester, ja, de har endda fået nyt job og et barn, er der også kommet til. Læs det store interview med Camilla og Josephine af Rosenborg i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Josephine og Camilla af Rosenborg er netop fyldt 45 år, og i den anledning har de givet et stort interview til BILLED-BLADET, hvor de fortæller om alt det, der er sket i deres liv de seneste par år.

- Der er sket meget, ja. Vores hverdag ligner ikke den, vi havde for fem år siden. For nogen af os. Det har på mange måder været et farvel til flinkeskolen for os begge to, fortæller de to kvinder.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det, som Josephine og Camilla af Rosenborg hentyder til, er, at de siden deres far, grev Christian, døde for knap fem år siden, også har mistet deres mor, grevinde Anne Dorte, de er også begge blevet skilt, de er flyttet og har fået nye kærester, ja, selv nyt job og børn er der kommet til. 

Herunder fortæller søstrene, hvordan det er at være tvillinger...

Læs det store interivew med Josephine og Camille af Rosenborg i BILLED-BLADET nr. 44, der er på gaden nu.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden